Visie

Bij Imagine music combineren we techniek met kunst om een identiteit te geven aan alles wat met muziek te maken heeft.

 

Onze liefde voor muziek heeft ons het inzicht gegeven dat voor de muzikant die zijn ziel en zaligheid in zijn muziek legt het fantastisch zou zijn om deze passie en creativiteit tot uitdrukking te laten komen op zijn of haar instrument. Of dat nou een gitaar is, een drumsruk of een draaitafel.

 

Als ontwerper en producent leveren wij uniek maatwerk op vrijwel alle materialen. Wij willen jouw ideeën vastleggen en uitwerken tot een persoonlijk en uniek product. Seriewerk is aan ons niet besteed!

 

IMAGINE music verkoopt alleen maar unieke producten. Je kan hier terecht voor het uitwerken van je eigen ontwerpen maar ook voor een heel nieuw ontwerp. Onze vormgevers zetten gedachten om in lijnen. Wij doen niets liever dan samen op zoek te gaan naar jouw ultieme afbeelding en materiaal.

 

Alles draait om creatieve uitdagingen. We zoeken continu naar nieuwe materialen en productietechnieken. Daarom gaan we graag de samenwerking aan met gevestigde namen zoals Sjak Zwier. Zijn kennis is voor ons enorm waardevol. Onze vernieuwende ideeën bieden hem weer een mogelijkheid om zijn klanten te verbazen met iets unieks.